Om hurtigt internet

Det hurtigste internet – hvor får man det?

Langsomme downloads, YouTube-videor der stopper lige midt i det hele, og sider der ikke gider åbne. Der er få ting der kan få folk op i det røde felt hurtigere end en dårlig internet forbindelse, og med verdens afhængighed af smartphones og den konstante adgang til internettet som de tilbyder er vores internetforbrug hurtigt på vej til at blive en større nødvendighed for os end kost og logi. Derfor er hurtigt internet nu om dage et must for alle, om det så er til simpel facebook-surfing, eller streaming af sportskampe. Men hvor finder man den bedste løsning? Prisen må jo også gerne være i orden, men man må for guds skyld ikke gå på kompromis med hastigheden.

Hvad mange før og fremmest kigger på når de vælger en internetudbyder, er download-hastigheden, for det er vel det vigtigste ikke? Alt kommer hurtigt til mig, og det hvad der betyder noget. Den sætning er der faktisk nogle huller i, for hastigheden på informationen som du sender af sted gør også en stor forskel på din overordnede hastighed. Her er et lille eksempel: forestil dig at den film du gerne vil downloade er en pizza. Du ved at dit lokale pizzeria (din internet forbindelse) er den hurtigste, fordi det betaler du gode penge for. Men hvad nu hvis din upload-hastighed er så langsom at det svarer til at skrive et postkort ned til pizzeriaet, ikke at ringe?  Dit internet er ikke hurtigere end dit svageste led, så man skal altid se ens ordning som en helhed.

Af alle de store danske internetudbydere viser flere undersøgelser at Waoo har den bedste løsning med en download/upload på 40 Mb hver vej. Så du kan både hente og bringe information ud i æteren hurtigere end nogen andre. Du betaler så mere for dette end andre løsninger, og så må man jo gøre op med sig selv om hvad der er rigtigt for en.
Internet routeren skal også være hurtig

Skal du bruge så stor en hastighed hvis du bare skal bruge den til regelmæssig surfing, og læsning af nyheder? Nok ikke, og så er det måske bedre at få en mere beskeden hastighed, og betale langt mindre.  Internetportalen.dk har en let-overskuelig oversigt over de forskellige udbydere, og gør det nemt for dig at finde den udbyder der passer bedst til dig, så du også kan få det meste ud af internettet.

Læs mere på Internetportalen.dk om hurtigt internet og se priserne sammenlignet.